Освітлюємо волосся на два тони за допомогою кориці

Це безпечна альтернатива освітлюючим сумішам. Ваше волосся стане світлішим, більш блискучим, м’яким і шовковистим на дотик. Блог https://flexi.com.ua/ пропонує більше цікавих порад щодо догляду за волоссям.

Робимо суміш із кориці

У мисці середнього розміру змішайте чашку кондиціонера для волосся, 3 ст. ложки меленої кориці та 1/3 чашки меду. Ретельно перемішайте інгредієнти пластиковою або дерев’яною ложкою для утворення однорідної маси. Не використовуйте металевий посуд – він може вступити в реакцію з нашою сумішшю.

Освітлюємо волосся на два тони за допомогою кориці

Нанесення

Мийте голову як завжди, вашим улюбленим шампунем. Коли волосся трохи підсохне, розділіть його на пасма і розчешіть широким гребенем. Нанесіть коричну суміш на волосся, намагайтеся ретельно фарбувати кожне пасмо. Слідкуйте за тим, щоб кориця не потрапляла на шкіру обличчя, як відомо, вона може спричинити невелике почервоніння чи подразнення. Втирати корично-медову суміш у шкіру голови також не варто.

Освітлюємо волосся на два тони за допомогою кориці

Час дії

Надягніть целофанову шапочку або пакет, укутайте волосся рушником. Тримайте суміш на голові близько 30 хвилин, потім зніміть рушник – зігрівати волосся більше не потрібно. Залишіть корично-медову суміш на волоссі на 3-4 години. Чим довший час впливу, тим інтенсивнішим буде результат.

Через 3-4 години змийте суміш теплою водою. Ваше волосся стане на 2 тони світлішим. Чим частіше ви виконуватимете цю процедуру — тим світліше ставатиме ваше волосся. Крім того, бажаючи освітлити волосся не на 2, а на три тони відразу, додайте до складу не 3, а 4 ст. ложки меленої кориці.