5 рецептів як зробити волосся міцним і шовковистим

Як перетворити будь-яку, навіть досить рідку або пошарпану життям і засобами для фарбування шевелюру на свою красу і гордість. Тут вам допоможуть рецепти від жіночого блогу https://release.com.ua/, давним-давно винайдені нашими бабусями, багато з яких, як відомо, мали косу до пояса в кулак завтовшки.

Рецепт 1. Найпростіший

Купуйте собі пляшечку справжньої МІНЕРАЛЬНОЇ ВОДИ. За відгуками найтерплячіших, вже через два тижні ополіскування свіжовимитої шевелюри, волосся стає міцнішим, набуває здорового блиску і набагато легше укладається в найскладнішу зачіску.

«Жива» вода приносить додаткову користь вашому волоссю влітку. Як відомо, у спеку волосся швидко пересихає на сонці. Оживити їх можна, Рясно бризкаючи кожен вечір мінеральною водою. Для цієї мети, до речі, підійде пульверизатор для поливу квітів.

5 рецептів як зробити волосся міцним і шовковистим

Рецепт 2. Смачний

Щоб порадувати себе шевелюрою «як у кіно», підігрійте ПИВО до кімнатної температури, а потім ретельно змочіть волосся. Через 10-15 хвилин можна змивати. Говорять, запаху не залишається. Дивно, але щоразу після того, як я виходжу після такої маски з ванної зі свіжовимитым волоссям, все чоловіче населення в будинку починає водити носами і питати, а чим це таким смачненьким пахне.

Рецепт 3. Дуже корисний

Маска зі СВІЖОГО КЕФІРУ досі часто рятує мене після фарбування волосся, коли воно стає особливо вразливим і тендітним. Секрет простий: втираєш підігрітий кефір в коріння волосся, потім розподіляєте по всій довжині і хвилин 15 намагаєтеся не ворушитися, щоб кефір не стік вам за комір. Для найакуратніших можу порекомендувати обгорнути волосся плівкою або рушником.

Ефект від такої маски, до речі, просто карколомний. Ваше волосся після кефіру буде виглядати просто відмінно. Звичайно, якщо ви ретельно його змиєте.

5 рецептів як зробити волосся міцним і шовковистим

Рецепт 4. Не ризикну спробувати

Вже багато разів спостерігала вплив солі на коріння волосся, але досі не змогла придумати для себе хоч скільки-небудь логічне пояснення цього явища. Тож віддаю рецепт на ваш суд.

Миєте голову, розбираєте волосся на прядки і акуратно, ніжними масажними рухами починаєте втирати велику кухонну сіль у шкіру голови.

На моїх очах через кілька таких сеансів волосся на маківці почало рости навіть у лисіючого чоловіка «далеко за». Відчуття під час такого масажу, як то кажуть, приємні. Так, до речі, не забудьте після цієї процедури повторно вимити голову – висохла сіль може обсипатися з вас, прикидаючись особливо великою лупою.

Рецепт 5. Власне бабусин

Збиваєте 1 яйце, додаєте столову ложку реп’яхової олії (продається в будь-якій аптеці) і ще одну столову ложку шампуню. Перемішуйте, вливаючи в болтанку чайну ложку соку свіжого лимона. Все це наноситься на сухе волосся терміном від півгодини до сорока хвилин, а потім ретельно змивається.

Після цієї маски ефект буде найнесподіваніший – як мінімум весь наступний день ви тягтиметеся до свого волосся. Просто доторкнутися. Після цієї маски волосся стає настільки м’яким і шовковистим, що торкатися до них одне задоволення.